2016. okt 09.

Sundown - kritika

írta: Filmnéző Lehel
Sundown - kritika

 Egy igényes tinivígjáték után jöjjön egy sablonos, kiszámítható, suttyó, de mindezek ellenére teljesen szórakoztató romantikus bulikomédia.

A történet főhősének, Logannek az az álma, hogy egyszer világhírű lemezlovas legyen és hatalmas közönségek előtt lépjen fel, de eddig a szobája bútorain kívül még nem volt más közönsége. Amikor a tavaszi szünetben a szülei elutaznak, úgy döntenek a haverjával, hogy elutaznak Mexikóba, bulizni, hogy meghódíthassa Logan az élete szerelmét. Mexikóban, egy túl jól sikerült éjszaka után sikerül elhagynia az apjának a családi óráját, ami egy bűnözőhöz kerül és ekkor el is indul az őrült rohanás az óra visszaszerzéséért.

Egyszerűen nem értem, hogy miért nem ...

Tovább Szólj hozzá

Kritikák

2016. okt 02.

The First Time - kritika

írta: Filmnéző Lehel
The First Time - kritika

A film első húsz perce egy pár csalással, de valós időben játszódik, és Dave és Aubrey első találkozását mutatja, be egy egy sikátorban, mivel egyikük sem érezte magát jól a házibuliban. A kezdeti beszélgetés után kölcsönös szimpátia alakul ki közöttük és Aubrey hazakisérése után, Dave felmegy hozzá, szigorúan csak aludni. Hogy mit hoz a holnap azt már nem írom le, mert van filmben pár apró, de egész jól felépített fordulat.

A nyitójelenet egy hangulatosnak szánt lassításos montázs a film első húsz percének helyszínéül szolgáló házi buliról, ami nem teljesen érte el azt a hatást, amit a készítők szerettek volna vele elérni, de ez nem baj, mert ezután egyből következik a két főszereplő megismerkedése, ami egy ...

Tovább Szólj hozzá

Kritikák

2016. okt 02.

A Kiéhezettek - kritika

írta: Filmnéző Lehel
A Kiéhezettek - kritika

Az előzetes kritikák alapján nagyon rápörögtem erre a filmre, mivel olyanokat lehetett olvasni róla, hogy újra életet lehelt a zombi műfajba, vagy, hogy új műfaj klasszikus született. Sajnos csalódnom kellet benne.

"Valamikor a jövőben az emberiség nagy része egy gyorsan pusztító fertőzés áldozatává vált. A pusztítást okozó különleges gomba az emberi szervezetbe jutva átveszi az irányítást az idegrendszer fölött, s a fertőzöttek, azaz a kiéhezettek gyorsan elveszítik személyiségüket, emberi mivoltukat és egészséges emberek húsával táplálkoznak. A egészségesek védett városokban élnek, vagy guberálókká válnak, azaz veszélyes bandákhoz csapódva próbálják túlélni a kialakult helyzetet. Mindeközben egy jól védett ...

Tovább Szólj hozzá

Horrorfun

süti beállítások módosítása