2016. ápr 10.

Eddie A Sas - kritika

írta: Filmnéző Lehel
Eddie A Sas - kritika

 Sajnos nálunk magyarországon nagyon kevesen fogják megnézni ezt a filmet, holott szerintem a pályaválasztási órákon simán lehetne egy kötelező darab a film kiváló mondanivalója miatt és mert egyébként is egy kiváló dráma és komédia egyveleget alkot a film.

A film igaz történet alapján készült, mivel a 88-as téli olmipián tényleg ott volt ez az Eddie Edwards és igazából, arról szól a film, hogy hogyan jut ki oda, csak a kitartása segítségével, valamint egy volt bajnok, akit esetünkben Hugh Jackman játszik, mentorálásával.

Egyszerűen imádtam ezt a filmet, ami a mondanivaló szempontjából leginkább a zseniális Gattaca-hoz hasonlítható, hisz mindekettő azt szeretné elmesélni, hogy ha valamit szeretnél elérni akkor ...

Tovább Szólj hozzá

Kritikák

2016. ápr 10.

Daredevil - 1. évad - kritika

írta: Filmnéző Lehel
Daredevil - 1. évad - kritika

Mostanság elég nagy bajban van az ember, ha úgy dönt, hogy elkezd nézni egy újabb sorozatot, nem csak azért, mert már így is hetente követi az összes nagyobbat, hanem, mert szinte minden második új sororzatról igen pozitívak a visszajelzések. Végül azért döntöttem a Daredevil mellett, mert olyanokat lehetett olvasni, hogy az eddigi legjobb akciósorozat, meg hogy Tv-be ritkán látunk ilyen jó akciókat, és ezen kijelentések elég erősnek, hangoztak, főleg úgy, hogy most kezdődött el a Banhseenek az utolsó évada. Így hát a Daredevilt kezdtem el nézni, amit szerencsére egyáltalán nem bántam meg.

A történet, amit annak aki látta az azonos című filmet, nem nagyon kell bemutatni, de röviden annyi, hogy egy kilenc éves gyerek egy balesetben ...

Tovább Szólj hozzá

Sorozatok

süti beállítások módosítása