2016. ápr 27.

Csúcshatás - kritika

írta: Filmnéző Lehel
Csúcshatás - kritika

 Amikor anno moziban láttam a Lucyt, nagyon tetszett a film témája, de a film már kevésbé, éppen ezért kelltette fel a figyelmem, hogy szinte minden második kritikában pozitívan hivatkoznak egy hasonló témájú filmre, a Csúcsgatásra. Valamilyen leírhatatlan oknál fogva, viszont csak most, majd két évvel a Lucy után jutottam el oda, hogy megnézzem, de szerencsére nem bántam meg, hogy az esti filmnél mellette tettem le a voksomat.

 A film története szerint, Eddie Morra az alkotói válságban szenvedő író az egyik napon összefut a volt sógorával és ő ad neki egy drogot ajándékba. Eddie kipróbálja az anyagot és olyat tapasztal, amit eddig még soha. Az érzékei kiélesednek, az agyában évek óta lappangó információk kerülek elő és ...

Tovább Szólj hozzá

Kritikák

2016. ápr 26.

Better Call Saul - 2. évad - kritika

írta: Filmnéző Lehel
Better Call Saul - 2. évad - kritika

Ott kezdeném, hogy a Breaking Bad az egyik kedvenc sorozatom. Ezeke után gondolhatjátok mennyire örültem, mikor megtudtam, hogy spin off készül az egyik kedvenc karakteremről, Saul Goodmanről. El is indult az első évad 2015 februárjában és akármilyen jól is sikerült az első rész, kicsit értetlenül állítam, hogy miért Jimmynek hívják, meg mi ez a sok poén, de az évad végére körvonalazódott, hogy a helyszín és a valóságos karakter ábrázolást leszámítva ez nem fog nagyon hasonlítani a Breaking Badre, de ez jó is így amíg ezt ennyire zseniálisan csinálják.

Az évadnyitó egy stílusos flashback után ott veszi fel a fonalat, ahol az első évad abba maradt. Jimmy úgy döntött, hogy nem fogadja el az állás ajánlatot, ám Kim ...

Tovább Szólj hozzá

Sorozatok

2016. ápr 25.

A Dzsungel Könyve - kritika

írta: Filmnéző Lehel
A Dzsungel Könyve - kritika

Habár az eredeti rajzfilmért különösebben sosem rajongtam, magát a történetet mindig is szerettem, mert kisgyerekként sokszor képzeltem bele magam a dzsungelben nevelkedő gyerek szerepébe, éppen ezért voltam izgatott amikor megtudtam, hogy feldolgozás készül belőle, méghozzá Jon Favreau rendezésében. Megjelent az első előzetes és a lelkesedésem kicsit alábbfagyott, mert szerintem az első kedvcsináló eléggé semmilyenre sikerült, aztán kijött a második előzetes, ami viszont nagyon jól eltalálta azt a hangulatot, amit egy ilyen film előzetesének el kell találnia köszönhetően a jobb vágás és a nagyszerű zenei aláfestésnek. Megis is érkezett a film és szerencsésnek érzem magam, hogy már az első hullámban láthattam.

 Az ...

Tovább Szólj hozzá

Kritikák

süti beállítások módosítása