2016. máj 18.

Cloverfield Lane 10. - kritika

írta: Filmnéző Lehel
Cloverfield Lane 10. - kritika

 

 Habár az egyáltalán nem nézőcentrikus vetítési időpontok miatt nem tudtam moziban megnézni, de végre itthon tudtam pótolni ezt a spin off-ot, mert már nagyon vártam és igyekeztem magamat a lehető legtávolabb tartani a spoilerektől, s mint kiderült ezt nagyon jól tettem.

Ez a kritika is SPOILER MENTES, mint a többi.

 A film azzal kezdődik, hogy egy lány éppen utazik az úton, mert szakított a barátjával és útjközben autóbalesetet szenved. Magához térvén egy börtön szerű celjában találja magát, ahol a "fogvatartója" azt állítja, hogy megmentette az életét, mert amerikát megtámadták és a szabadtéri levegő mérgező, ezért a bunkében kell maradnie egy másik sráccal egyetemben.

Ha nem akarok nektek semmit ellőni akkor ...

Tovább Szólj hozzá

Kritikák

2016. máj 16.

Csajkeverők - kritika

írta: Filmnéző Lehel
Csajkeverők - kritika

Jason, Daniel és Mikey a három jóbarát vígan éli New Yorki mindennapjait. Mindannyiuknak jó állása, menő háza van és persze folyton jobbnál jobb csajokkal térnek haza a bulik után. Mindezzel semmi probléma nincs addig, míg Mikey válását követően egy fogadást nem kötnek arra vonatkozóon, hogy nem lesz semmilyen komoly kapcsolatuk egy jó darabig. Törvényszerűen ekkor fognak belefutni életük szerelmébe ami elég komoly döntésekket hoz magával a fogadás végett.

Egy romantikus komédiában általában az egyik fő elem mindig, ha csak egy kicsit is, de elnyomja a másikat. Talán ezért nem tetszett ez a film, mert ebben semmi ilyet nem tapasztaltam, mivel ahhoz, hogy teljes értékű vígjátékként értékeljem nem elég vicces, és amikor ...

Tovább Szólj hozzá

Kritikák

süti beállítások módosítása