2016. jún 12.

Démonok Között - kritika

írta: Filmnéző Lehel
Démonok Között - kritika

James Wan neve minden horror rajongónak kellemesen cseng, hiszen olyan remekeket kaptunk tőle, mint a Fűrész, a mára már szinte legendás Insidious sorozat vagy a 2013-as Démonok között, aminek mivel a folytatása most jelent meg a moziban, itt a remek alkalom, hogy beszéljek az első részéről. Anno ezt a filmet is azzal próbálták eladni, hogy egy igaz történet, ami valamennyire ebben az esetben igaz is volt, mivel tényleg volt Ed és Lorraine Warren nevű paranormális kutató a hetvenes években és tényleg volt egy hasonló esetük, akit komolyabban érdekel az igaz történet az járjon utána.

A történet elején a héttagú Perron család egy új házba költözik, egy magányosan álló viféki telken. Akezdeti becsomagolás után csak néhány ...

Tovább Szólj hozzá

Horrorfun

2016. jún 06.

Z, Mint Zakariás - kritka

írta: Filmnéző Lehel
Z, Mint Zakariás - kritka

 Ez egy 2015-ös posztapokaliptikus kamara dráma, igen impozáns színész gárdával. A film története szerint egy meg nem nevezett, valószínűleg nukleáris katasztrófa miatt a föld lakossága kipusztult. Ann, akit Margot Robbie alakít, egy a családja által művelt birtokon éli magányosan a mindennapjait, mivel a völgy egy szintén nem megmagyarázott ok miatt teljesen védve van a radioaktív sugárzástól. Az egyik nap egy még élő tudós érkezik a birtokra, aki nagy örömére a műszaki ismereteivel, sokatt segít a nőnek a jobb életkörülmények létrehozásában. Annak rendje és módja szerint össze is melegednek és a problémák csak akkor kezdődnek el amikor egy Caleb nevű harmadik szereplő is megjelenik a képben. 

A filmet talán azzal a ...

Tovább Szólj hozzá

Kritikák

süti beállítások módosítása