2016. júl 11.

The Leftovers - 2. évad - kritika

írta: Filmnéző Lehel
The Leftovers - 2. évad - kritika

Sajnálom, hogy elspoilerezte nekem az internet, hogy életem sorozat élménye lesz, bár nem tudom, hogy hogyan tudtam volna úgy feldolgozni ezt a mesterművet, ami egy teljesen új szintre emeli a tv-s (HBO...) műfajt, mert szerintem még nem találkoztam ennyire érzelmes és egyben elgondolkodtató sorozattal.

A történet úgy folytatódik, hogy Kevin lányával, valamint Noraval és Lillyvel karöltve új városba költözik, méghozzá Miracle-be, ahonnan a nagy eltávozás idején senki sem tűnt el. Az első este az új szomszédjuk áthívja őket a szülinapi bulijába, ami után a lányuk elmegy a barátnőivel bulizni. A lány nem tér haza és a többi barátnőjével együtt eltűnik és ekkor sok emberben is felmerül a kérdés, hogy vajon újra ...

Tovább Szólj hozzá

Sorozatok

2016. júl 11.

Tini Nindzsa Teknőcök 2. - Elő Az Árnyékból - kritika

írta: Filmnéző Lehel
Tini Nindzsa Teknőcök 2. - Elő Az Árnyékból - kritika

A régi, még rendes maszkokkal forgatott filmeket sosem láttam, de valahogyan soha sem érdekeltek, míg az animációs sorozatnak mindig is nagy rajongója voltam kisgyerekekként. Ennek ellenére sem tudtam a Tini nindzsa teknőcök rebooton anno jól szórakozni, mert egyszerűen szerintem élvezhetetlen volt a logikai hibái miatt. Az arany málna összes jelöltjében nem volt annyi logikai hiba, mégsem éreztem teljes mértékben kidobott pénznek azt a filmet sem, mert a karakterekhez fűződő szép gyerekkori emlékeket nem tudtam kitörölni és azért akció szintjén tényleg odatették a filmet. Most pedig azért ültem be a folytatásra, mert egy két órás agyatlan, de szórakoztató akció-baromságra vágytam amit, meg is kaptam a filmtől.

A történet ...

Tovább Szólj hozzá

Kritikák

süti beállítások módosítása