2016. júl 27.

Green Room - kritika

írta: Filmnéző Lehel
Green Room - kritika

Egy punzenekarnak elcseszik a koncertjét, de a fellépés intézője kárpótlásulajáln nekik egy másik fellépést, egy neo náci eseményen, amit habár kétkede, de elfogadnak. Le is zajlik a koncert, többé kevésbé zökkenő mentesen, ám utána amikor kifelé menet a basszusgitáros visszamegy a telefonjáért, egy gyilkosság szemtanúja lesz, amiért mindannyijukat, benyomják abba a szobába és közlik, hogy várjanak, amíg meg nem érkeznek a rendőrök. Ők viszont tudják, hogy nem jönnek rendőrök és valahogyan ki kell jutniuk a zöld szobából.

 Ez a film egy igazi horror csemege ráadásul a legjobb fajtából, ami képes beleszögezni a székbe már szinte unalmasnak számító jumscare-ek és feleslegesen elnagyolt vér nélkül. Persze itt is van ...

Tovább Szólj hozzá

Horrorfun

2016. júl 26.

Vikingek - 1. évad - kritika

írta: Filmnéző Lehel
Vikingek - 1. évad - kritika

Sokan nem gondolták, hogy bármi jó kisülhet abból, ha a dokumentum filmes History chanel belekezd egy nagy játéksorozat elkészítésébe, de aztán jött a sorozat és mindent megváltoztattatott. A sorozatot az elején nagyon sokat a Trónok harcáhzo hasonlították, ami, így látva az első évadot egy elég buta dolog volt, mert a hasonlóságok ellenére is teljesen mást képvisel a két sorozat. A széria különlegessége abban rejlik, hogy egy fiktív történetet mesél el, de történelmileg a lehető legkorhűbben próbálták bemutatni a vikingek világát. A történet igazából egy felemelkedés történet, méghozzá Ragnar Lothbrok felemelkedéséjé. A történet igazából az ő hatalomrakerüléséről szól, valamint Anglia felfedezéséről.

...

Tovább Szólj hozzá

Sorozatok

2016. júl 25.

Star Trek - Mindenen Túl - kritika

írta: Filmnéző Lehel
Star Trek - Mindenen Túl - kritika

 A régi sorozat és a filmek sosem tudtak engem szórakoztatni, ezzel szemben J.J. Abrams 2009-es reboot-ja annál inkább, habár az akkori átlag nézőkkel szemben én nem dobtam tőle egy hátast, de egy nagyon jó popcorn mozinak tartom mind a mai napig. A másodikrész nekem valahogy jobban betalált, talán az érdekesebb gonosz miatt, de szerintem nem csak annak volt köszönhető. hanem az a film valahogy jobban egybe volt, míg szerintem az első rész kicsit ingadozó volt, na de itt a harmadik rész, ami szerintem egyenesen beugrott a sorozat legjobbjának a helyére teljesen megérdemelten.

A történet szerint Kirk és az Enterprise legénysége már három éve utazik a mély űrben, hogy új civilizációkat fedezzenek fel. Kirk nagyon belefáradt már a ...

Tovább Szólj hozzá

Kritikák

süti beállítások módosítása