2016. sze 10.

Sultan - kritika

írta: Filmnéző Lehel
Sultan - kritika

Viszonylag sok Youtube kattintás után bukkantam rá ennek a gyöngyszemnek az előzetesére, ami nagyon tetszett nekem. Utána olvastam és megtudtam, hogy Indiában már megjelent és ismerve a hazai forgalmazók hozzáállását és a magyar nézők igényeit lekalózkodtam és megnéztem és hát rég láttam egy ennyire jól elkészített műfaj egyveleget. 

A történet középpontjában Sultan áll, egy indiai suttyó kábel tv-s, aki szabadidejében papírsárkányokat kerget, ám egyszer meg pillantja élete szerelmét, akiről kiderül, hogy egy nagyon tehetséges birkózó. A lány miatt Sultan elkezd birkózni és a kezdeti megaláztatások végett úgy dönt, hogy komolyan veszi a sportot és elkezd tisztességesen edzeni. Mindenki legnagyobb meglepetésére olyan ...

Tovább Szólj hozzá

Kritikák

2016. sze 05.

Amerika Kapitány: Polgárháború - kritika

írta: Filmnéző Lehel
Amerika Kapitány: Polgárháború - kritika

Az ok amiért csak most néztem meg a Marvel Cinematic Universe legfrissebb termését az, az, hogy egyszerűen semmi és senki nem tudott engem meggyőzni, hogy ezt a filmet tényleg moziban kéne megnéznem. Az egyetlen ok amiért egyből a dvd megjelenés után pótoltam az, az volt, hogy szinte minden kritikus az akciót dícsérte a filmben, hogy a szokásos Marvel szintnél is jobb és egy az akció szempontjábol ilyen gyenge évben már ki voltam éhezve egy jól megkoreografált sokmillió dolláros zúzdára. Tehát megnéztem a polgárháborút és teljes mértékben azt kaptam amit vártam. A történetet nem vázolnám fel, mert akit igazán érdekelt az már látta, akit meg nem igazán izgat, azt nem én fogom meggyőzni arról, hogy érdemes megnézni ezt a filmet.

...
Tovább Szólj hozzá

Kritikák

süti beállítások módosítása