2017. júl 23.

A Majmok Bolygója: Háború - kritika

írta: Filmnéző Lehel
A Majmok Bolygója: Háború - kritika

Végre én is láthattam ennek a remek trilógiának a befejező darabját és így végre én is elmondhatom, hogy a Majmok bolygója újragondolásának ott van a helye az új évezred legjobb filmtrilógiái között.

A történet évekkel az előző rész után játszódik és ott kapcsolódunk be, amikor egy csapat katonát legyőznek egy csatában a majmok az otthonuknál. Az emberek évek óta próbálják levadászni Cézárt, de sikertelenül, ám egy besúgó végett megtudják hol rejtőzködik és be is törnek oda és egy könyörtelen ezredes lemészárolja Cézár családját. Cézár ekkor pár társával elindul, hogy megkeresse az ezredest és ezzel megkezdődik az utazása a bosszú fájdalommal és bánattal kikövezett útján.

Az a legjobb ebben a ...

Tovább Szólj hozzá

Kritikák

2017. júl 20.

6 film, amik lehűtenek a nagy nyári melegben

írta: Filmnéző Lehel
6 film, amik lehűtenek a nagy nyári melegben

Itt az újabb melegfront, ami ellen érdemes védekezni. Mindenkinek megvannak a saját kis technikái és most én is egy alternatívával szeretnék szolgálni. Összegyűjtöttem hat olyan filmet, amik főleg a helyszínük vagy esetleg a témájuk miatt garantáltan lefogják hűteni a nézőjüket. A sorrend véletlenszerű ezúttal, valamint, ha ti is tudtok olyan filmeket, amik elég fagyosak, hogy hatékonyak legyenek a nagy nyári hőségben akkor írjátok meg kommentben.

A dolog (2011)

Két ok miatt nem a nyolcvankettes klasszikus került a listára. Egyrészt ez nem egy remake, hanem egy előzmény film lett, ami miatt érdemes még a klasszikus előtt megnézni. Másrészt egyébként is egy klassz kis horror film lett az új változat is. A helyszín az Antarktisz. ...

Tovább Szólj hozzá

Egyéb

2017. júl 19.

Rossz Szomszédság 2 - kritika

írta: Filmnéző Lehel
Rossz Szomszédság 2 - kritika

A történet négy évvel az előző rész után játszódik, mikor Seth Rogen karakterének el kell adnia a házát, mivel érkezik az új baba és egy nagyobb házra lenne szükségük. Meg is találják a vevőket, azonban 30 napot várniuk kell, amíg véglegesíteni tudják az üzletet és ez idő nem lenne szerencsés, ha bármi rossz történne a környéken. Pár nem múlva azonban egy lányszövetség költözik a szomszédságukba és kezdődik ugyan az a kálvária, mint az első részben, azzal a módosítással, hogy Zac Efron most az ő oldalukon áll.

Kellemes meglepetés lett a Rossz szomszédság folytatása, mivel az első rész nem nyerte el túlságosan a tetszésemet, és éppen ezért a folytatásától, még kevesebbet vártam, de egy egész szórakoztató ...

Tovább Szólj hozzá

Kritikák

2017. júl 18.

5 sorozat a nyári daráláshoz

írta: Filmnéző Lehel
5 sorozat a nyári daráláshoz

Mivel a tavaszi hajrá véget ért és bekövetkezett a sorozatrajongók uborka szezonja, szeretnék nektek ajánlani öt sorozatot, amiket érdemes ledarálni a nyáron. Olyan sorozatokat választottam, amik már vagy véget értek, vagy már legalább 2 évadjuk megjelent és igyekeztem a lehető legsokszínűbben kiválasztani egy pár klassz, de kevésbé híres sorozatot, hogy mindenki találjon az ízlésének megfelelőt. A sorrend számít, méghozzá az alapján, hogy szerintem mennyire érdemes belekezdeni. Nem hátulról előre haladva, hanem elölről előrébb. Valamint azt még leszögezném, hogy a lista szubjektív és spoiler mentes. Lássuk mi lesz az idei "nyáridara". 

5. Blue Mountain State

Ez egy 2010-ben indult három évadot megélt vígjáték sorozat, ...

Tovább Szólj hozzá

Sorozatok

süti beállítások módosítása