2017. júl 28.

Glow - 1. évad - kritika

írta: Filmnéző Lehel
Glow - 1. évad - kritika

A történet középpontjában Ruth áll, akinek nagy álma, hogy egyszer színésznő lehessen. Sorra járja is a castingokat, de nem tud sikerrel járni. Egyszer az egyik zsűri ajánl neki egy hasonló képességeket igénylő, de másik casting ügynökséget. Ruth el is megy a meghallgatásra, ahol azzal kell szembesülnie, hogy női pankrátorokat keresnek és Ruth úgy dönt tesz vele egy próbát. Innentől kezdve a csapat kezd szépen lassan összekovácsolódni és bejárni a siker útját a legelső lépésektől.

A Netflix egyik új sorozata, nem fogja forradalmasítani a sorozatokat. Nem fogják nagybetűkkel írni a címét a sorozatok nagy könyvében. A témáját leszámítva nagyon újat sem mutat. Mégis nagyon érdemes belekezdeni, mivel annak ellenére, hogy ...

Tovább Szólj hozzá

Sorozatok

2017. júl 27.

Valerian És Az Ezer Bolygó Városa - kritika

írta: Filmnéző Lehel
Valerian És Az Ezer Bolygó Városa - kritika

Luc Besson legújabb filmje egy nagyon ambíciózus projekt volt, nemcsak, mert elkészítette minden idők legdrágább európia filmjét, de a filmtörténelem korábbi filmjeinek igen erős forrásul szolgáló képregényt választott alapul. Tehát nagy volt a nyomás a vállán és nézzük meg, hogy vajon sikerült e felnőnie a feladathoz a kultuszrendezőnek.

A történet körülbelül ötszáz évvel a jövőben játszódik, és két ügynök áll a középpontjában, Valerian és Laureline ügynök. Egy titkos feladatot kapnak, hogy szerezzék meg egy fajnak az utolsó példányát, mivel az lehet a megoldás az ezer bolygó városának a belsejében létrejött radioaktív tömbnek a megszüntetésében, mivel az az egész űrállomást veszélyezteti.

A film ...

Tovább Szólj hozzá

Kritikák

süti beállítások módosítása