2018. jan 23.

Top 15 legjobb film 2017-ben

írta: Filmnéző Lehel
Top 15 legjobb film 2017-ben

Érdekes év volt 2017 filmek szempontjából. Egyrészt a zaklatási bortányok végett, nagyon úgy fest, hogy egy egy nagyobb sztárnak a karierje végleg leálozott, a Disney és Rian Johnson úgy választotta ketté a Star Wars fanokat, mint Mózes a vörös tengert, a Netflixnek több, mint 100 millió előfizetője lett, Rotten Tomatoes-t pedig minden eddignél többen támadták. De szerencsére a sok történés, nem akadályozta meg az alkotókat, hogy egy csomó fantasztikus filmmel elhalmozzanak. Voltak itt olyanok, akik hozták a kötelezően elvárt szintet, voltak nagy visszatérések és nem egy első filmes rendező tudott engem igazán meglepni. Elég is a szavakból jöjjön a 15 legjobb fim szerintem, amit 2017-ben mutattak be Magyarországon.

15. A Viszkis

...

Tovább Szólj hozzá

Egyéb

2018. jan 09.

2017 sorozatai szerintem

írta: Filmnéző Lehel
2017 sorozatai szerintem

Ebben a listában felsorolnám 2017 általam megnézett sorozatait. Csak azokról értekzenék, amiknek az idei évadát végig is néztem. Tehát hiába kezdtem el nézni például a Mindhuntert a vége előtt úgy döntöttem, hogy nem folytatom tovább, ezért nem szerepel a listán. Régebbi sorozatokról se fogok írni, amiket esetleg idén kezdtem el. A lista nem minőségi sorrendben lesz, mivel tényleg olyan erős a jelenlegi sorozat piac, hogy nem látom értelmét a rangsorolásnak, ezért csak felsorolok és remélem minnél többhöz meghozon a kedvet.

Taboo 1. évad

Tom Hardy az apjával közösen elkészítette a saját sorozatát. Ám a sorozat nem csak a főszereplőtől megszokott erős játék miatt lett emlékezetes, hanem a nagyon mocskos és hiteles ...

Tovább Szólj hozzá

Sorozatok

2018. jan 06.

Insidious: Az Utolsó Kulcs - kritika

írta: Filmnéző Lehel
Insidious: Az Utolsó Kulcs - kritika

Az év első mozizása számomra ez a film volt, amivel szerencsére nem lőttem mellé, ugyanis számomre eddig ez volt a legjobb része a sikeres szériának. A történet középpontjában a már az előző részekben megismert   Dr. Elise Rainier-nek az eredetét ismerjük meg és hogy már a gyerekkorában sem volt fenékig teljfe az élete. Azonban egyszer egy férfi hívja fel a szokásos ügyben, hogy fura jelenségek történnek a házában megtudja, hogy a férfi az ő gyerekkori házába költözött be, ahol ő anno kiengedett egy gonosz démont, ezért, hogy segíthessen a férfin szembe kell nézni a gyerekkori démonaival.

Egy előzmény sztorit kaptunk, ami ismét bővíti az Insidius univezumát és remekül kapcsolódik az első részhez. A filmnek az egyik ...

Tovább Szólj hozzá

Horrorfun