2018. már 23.

Annihilation - kritika

írta: Filmnéző Lehel
Annihilation - kritika

Jane férje már egy éve, hogy eltűnt egy titkos katonai bevetésen, ám egyszer csak ott áll az ajtajában. A nagy találkozás öröme nem tart sokáig, mert a férfi megváltozott és az egészségi állapota is romokban hever. Miközben a mentővel tartanak a kórházba egy csapat katona megállítja a kocsit és magukkal viszik a férfit és Jane-t is egy titkos katonai bázisra. Jane megtudja, hogy egy folyamatosan növekvő zóna van egy adott területen, ahonnan még senki nem tért vissza, kivétel a férje. Az esetleges gyógymód reményében Jane csatlakozik egy a zónába tartó női expedícióhoz. 

 Alex Garland rendező korábbi munkáját az Ex Machinát egy mesterműnek tartom és éppen ezért komoly elvárásokal ültem le az Annihilation elé. Sajnos ...

Tovább Szólj hozzá

Kritikák

2018. már 01.

Éjszakai játék - kritika

írta: Filmnéző Lehel
Éjszakai játék - kritika

game-night-poster-2.jpg

 Biztosan, mindenkinek van egy olyan ismerőse, aki nem tud veszíteni. Max és Annie pontosan ilyen emberek és éppen, ezért is szerettek egymásba. Minden hétvégén rendeznek egy baráti összejövetelt, ahol kiélhetik a játékszenvedélyüket társasjátékok formájában. Ám az egyik este hazajön Max testvére, aki egy sikeres üzletember és egész életében jobban teljesített Max-nél. Brooks a testvér meginvitálja őket, magához a következő hétvégére egy új drága játékhoz igazi színészekkel, ahol egyiküket elrabolják, ám hamar kiderül, hogy itt valami félre ment és igazi emberrablók jönnek és kezdőthet az igazi játék.

wallpaper.jpg

Aki, már unja a sok ötlettelen amerikai vígjátékot, annak remek választás lesz ez a film ugyanis nagyon ...

Tovább Szólj hozzá

Kritikák