2018. sze 18.

Predator: A Ragadozó - kritika

írta: Filmnéző Lehel
Predator: A Ragadozó - kritika

Bűnös élvezet

A kevésbé bíztató előzetesek ellenére is nagyon vártam az új Ragadozó filmet. A régi filmeket is bármikor szívesen nézem újra, de az Antal Nimródl féle verziót is teljesen jónak tartom, úgyhogy gondoltam nem lesz itt semmi gond. És tulajdonképpen nem is lett, annak ellenére sem, hogy ez lett az eddigi leggyengébb Ragadozó film az AvP filmeket leszámítva. Igazából a történetről nem érdemes értekezni, egyrészt mert elég zavaros és messze nem az a lényege a filmek.

A lényeg, hogy a film baromira szórakoztató és kétlem, hogy bárki, aki vevő erre a suttyó humorra és véres akciójelenetekre az csalódni fog benne. A humor néhol igen erőltetett, de a többség az nagyon vicces és az egész második osztályos csapat zseniális ...

Tovább Szólj hozzá

Kritikák

2018. sze 18.

Az Admirális - kritika

írta: Filmnéző Lehel
Az Admirális - kritika

Érthetetlen háború

Az utolsó pogány királyon fellelkesülve megnéztem Roel Reiné másik holland történelmi filmjét, a 2015-ben készült Az Admirálist. A címszereplő Michiel de Ruyter-t minden idők egyik legkiválóbb tengernagyaként tartja számon a hadtörténelem, plusz Hollandia függetlenségében is igen nagy szerepet játszott. A film az ő pályafutásának a csúcsát mutatja be, amikor már egy gyakorlott és sokat látott kapitány volt és a holland kormányzó felkéri, hogy legyen a flotta admirálisa. Ekkor már igen komoly hírneve volt az országban annak ellenére, hogy nem előkelő családból származott, és ezért gondolta a kormányzó, hogy ő lesz az alkalmas ember Hollandia függetlenségének megtartásához.

Sajnos ez a film távolról sem hozza Az utolsó ...

Tovább Szólj hozzá

Kritikák

süti beállítások módosítása