2018. nov 15.

Legendás állatok: Grindelwald bűntettei - kritika

írta: Filmnéző Lehel
Legendás állatok: Grindelwald bűntettei - kritika

Ez nem fog elbűvölni

A széria nyitórésze nem volt igazán nagy hatással rám. A mozizás során, még úgy ahogy elszórakoztam rajta, de az otthoni újranézés során igen szembetűnőek voltak a film hibái és az, hogy mennyire nagy részben hagyatkozott a folytatásokra. Igazából az egész film alatt annyi lényeges információ derült ki, hogy ki lesz a sorozat fő gonosza. Ezért a folytatást sem vártam tűkön ülve, de a premier elérkeztével gondoltam, adok neki egy esélyt. Lehet jobban jártam volna, ha itthon maradok. A film nyitányában azt láthatjuk, ahogy a címszereplő megszökik a börtönből, majd később Dumbledore megkéri Gőtét, hogy ő próbálja meg megállítani Grindelwald-ot, aki Párizsban bujkál és készíti gonosz tervét.

A film felvonultatja az ...

Tovább Szólj hozzá

Kritikák

2018. nov 14.

A Netflix ereje

írta: Filmnéző Lehel
A Netflix ereje

Már több mint egy éve, hogy a szüleimmel előfizettünk egy prémium Netflix csomagra és ebben a cikkben szeretném megosztani az élményeimet, valamint lehetőleg minél több embert meggyőzni, hogy érdemes előfizetni erre a szolgáltatásra, és hogy több előnye van, mint elsőre gondolnánk.

2017 nyara, felvetettem anyukámnak az ötletet, hogy mi lenne, ha előfizetnénk a Netflix-re. Elmagyaráztam neki az akkori tudásom alapján, hogy mi ez a szolgáltatás és az volt a legdöntőbb érv, hogy minden elérhető rajta angol nyelven, úgy hogy alatta megy a szövegazonos angol felirat, ami szerintem (mások szerint is) az egyik leghatékonyabb nyelvtanulási folyamat. Az előfizetés után, az egyik első lépés, hogy az oldal kéri, hogy adjunk meg öt filmet ...

Tovább Szólj hozzá

Egyéb

süti beállítások módosítása