2019. jún 07.

Filmnéző Podcast #16

írta: Filmnéző Lehel
Filmnéző Podcast #16

Beszélgetnek: Glados, Tomlion, Filmdoki Témák: - Aladdin ( 17:34 ) - Pikachu Detektív ( 56:00 ) - Király ez a srác! ( 01:24:00 ) - Mami ( 01:41:40 ) - Átkozottul Veszett, Sokkolóan Gonosz és Hitvány ( 01:52:15 ) - Death Note (2017) ( 02:08:25 ) - Fullmetal Alchemist ( 02:30:29 ) - John Wick 3. felvonás: Parabellum ( 02:45:39 )

Tovább Szólj hozzá

Podcast

2019. már 18.

Triple Frontier - kritika

írta: Filmnéző Lehel
Triple Frontier - kritika

Adrenalin bomba

Minimális előismerettel ültem le a Netflix új nagy dobása elé, ugyanis a sztárgárdán és azon kívül, hogy ez egy heist film lesz nem sokat tudtam, rendező korábbi filmjeit nem láttam, szóval sikerült minimális előzetes elvárással elindítanom és egy nagy meglepetés lett szerencsére a film. A történet egy csapat ex-kommandósról szól, akik kirabolnak egy drogkartelt és megpróbálják a gigantikus összegű készpénzt kicsempészni az országból.

Ha valamihez hasonlítanom kéne a Triple Frontier-t akkor az a Narcos lenne, ugyanis nem csak a Dél-Amerikai helyszínben és a drog témában hasonlítanak, hanem megvalósítás terén is. Az akciók nem azok a hagyományos katonás zúzások, kivétel talán az utolsó autós üldözés, hanem inkább ...

Tovább Szólj hozzá

Kritikák

2019. már 15.

Underworld: Ébredés - kritika

írta: Filmnéző Lehel
Underworld: Ébredés - kritika

Szerethetően felejthető

Egy vasárnap esti chillezésként indítottam el ezt a filmet, mivel az Underworld filmekben egy igen komoly művelet csalódni, ugyanis nem árulnak zsákbamacskát. Vámpírok lövik a vérfarkasokat gépfegyverekkel és közben a latexbe tuszakolt Kate Beckinsale bejár pár helyszínt meg van valami sztori is. Ezt vártam az Ébredés alcímű filmtől, amit most láttam először, de erre csak menetközben jöttem rá. A sztori elején megtudjuk, hogy a vámpírok és a vérfarkasok titka kitudódott és az emberek a kihalás szélére taszították a két fajt, elhintve, hogy ez a rész egy most más lesz, mint az eddigiek, de megnyugtatok mindenkit, az új setting ellenére a film felénél újra a vámpírok gépfegyverrel darálják a vérfarkasokat szitunál lyukadunk ki.

...
Tovább Szólj hozzá

Horrorfun