2019. okt 14.

Filmnéző Podcast #20

írta: Filmnéző Lehel
Filmnéző Podcast #20

Beszélgetnek: Hanna, Filmnéző Lehel Témák: - Titans (Spoileres) ( 01:45 ) - The Umbrella Academy (Spoileres) ( 21:53 ) - The Boys (Spoileres) ( 54:53 )

Tovább Szólj hozzá

Podcast

2019. okt 04.

How to Sell Drugs Online (Fast) - 1. évad - kritika

írta: Filmnéző Lehel
How to Sell Drugs Online (Fast) - 1. évad - kritika

"Nerd today, boss tomorrow"

Még nyár elején jelent meg ez a Német Netflix-es sorozat, amit most sikerült pótolnom és atya ég ezt mindenkinek látnia kéne. A történet középpontjában a gimnazista Moritz áll, akivel szakít a barátnője, mert az amerikai utazás után az úgy dönt, hogy nagyon megváltozott és időre van szüksége. Moritz nem is tétlenkedik és mindent bevet, hogy visszaszerezze a barátnőjét és vesz egy nagy csomag pirulát, hogy a következő házibuliban lenyűgözze hajdani barátnőjét. A terv nem válik be és rajta marad a nagy adag party drog és jobb híján az informatikus haverjával kifejlesztenek egy online drogáruházat, ami a vártnál jóval sikeresebb lesz.

Tipikusan olyan az a sorozat, ami a semmiből jön, igazából semmi elvárása nincs az ...

Tovább Szólj hozzá

Sorozatok

2019. jún 07.

Filmnéző Podcast #16

írta: Filmnéző Lehel
Filmnéző Podcast #16

Beszélgetnek: Glados, Tomlion, Filmdoki Témák: - Aladdin ( 17:34 ) - Pikachu Detektív ( 56:00 ) - Király ez a srác! ( 01:24:00 ) - Mami ( 01:41:40 ) - Átkozottul Veszett, Sokkolóan Gonosz és Hitvány ( 01:52:15 ) - Death Note (2017) ( 02:08:25 ) - Fullmetal Alchemist ( 02:30:29 ) - John Wick 3. felvonás: Parabellum ( 02:45:39 )

Tovább Szólj hozzá

Podcast

2019. már 18.

Triple Frontier - kritika

írta: Filmnéző Lehel
Triple Frontier - kritika

Adrenalin bomba

Minimális előismerettel ültem le a Netflix új nagy dobása elé, ugyanis a sztárgárdán és azon kívül, hogy ez egy heist film lesz nem sokat tudtam, rendező korábbi filmjeit nem láttam, szóval sikerült minimális előzetes elvárással elindítanom és egy nagy meglepetés lett szerencsére a film. A történet egy csapat ex-kommandósról szól, akik kirabolnak egy drogkartelt és megpróbálják a gigantikus összegű készpénzt kicsempészni az országból.

Ha valamihez hasonlítanom kéne a Triple Frontier-t akkor az a Narcos lenne, ugyanis nem csak a Dél-Amerikai helyszínben és a drog témában hasonlítanak, hanem megvalósítás terén is. Az akciók nem azok a hagyományos katonás zúzások, kivétel talán az utolsó autós üldözés, hanem inkább ...

Tovább Szólj hozzá

Kritikák

2019. már 15.

Underworld: Ébredés - kritika

írta: Filmnéző Lehel
Underworld: Ébredés - kritika

Szerethetően felejthető

Egy vasárnap esti chillezésként indítottam el ezt a filmet, mivel az Underworld filmekben egy igen komoly művelet csalódni, ugyanis nem árulnak zsákbamacskát. Vámpírok lövik a vérfarkasokat gépfegyverekkel és közben a latexbe tuszakolt Kate Beckinsale bejár pár helyszínt meg van valami sztori is. Ezt vártam az Ébredés alcímű filmtől, amit most láttam először, de erre csak menetközben jöttem rá. A sztori elején megtudjuk, hogy a vámpírok és a vérfarkasok titka kitudódott és az emberek a kihalás szélére taszították a két fajt, elhintve, hogy ez a rész egy most más lesz, mint az eddigiek, de megnyugtatok mindenkit, az új setting ellenére a film felénél újra a vámpírok gépfegyverrel darálják a vérfarkasokat szitunál lyukadunk ki.

...
Tovább Szólj hozzá

Horrorfun

2019. már 06.

Overlord - kritika

írta: Filmnéző Lehel
Overlord - kritika

Hentelős hűbérúr

Az Ign jóvoltából volt szerencsém moziban látni ezt a filmet és gondoltam, ha már azon kevés hazai kritikusok egyike vagyok, akik a nagyvásznon láthatták megírom róla ezt a kritikát. A film sztorija egy csapat katonáról szól, akik a normandiai partraszállás előestéjén egy fontos küldetéssel érkeznek meg Franciaországba, és ha a nehézkes földet érés és a német helyőrség nem nehezítené meg a dolgukat eléggé még az aktuális őrült tudós is fura kísérleteket végez a közeli támaszponton.

Leginkább úgy lehetne jellemezni ezt a filmet, hogy egy letűnt kor gyermeke ugyanis a stúdiófilmek között már szinte kihalt műfaj az ilyen komolyan vett szörny film. Éppen ezért volt nagyon kellemes élmény a film, már ha ezt annak lehet ...

Tovább Szólj hozzá

Horrorfun