2019. már 30.

Filmnéző Podcast #10

írta: Filmnéző Lehel
Filmnéző Podcast #10

Témák: - Mi ( 22:28 ) - The Dirt ( 38:15 ) - Hátsó Ablak ( 52:00 ) - Elrabolt Világ ( 01:07:22 ) - Akció filmek ( 01:26:15 )

Tovább Szólj hozzá

Podcast

2019. már 18.

Triple Frontier - kritika

írta: Filmnéző Lehel
Triple Frontier - kritika

Adrenalin bomba

Minimális előismerettel ültem le a Netflix új nagy dobása elé, ugyanis a sztárgárdán és azon kívül, hogy ez egy heist film lesz nem sokat tudtam, rendező korábbi filmjeit nem láttam, szóval sikerült minimális előzetes elvárással elindítanom és egy nagy meglepetés lett szerencsére a film. A történet egy csapat ex-kommandósról szól, akik kirabolnak egy drogkartelt és megpróbálják a gigantikus összegű készpénzt kicsempészni az országból.

Ha valamihez hasonlítanom kéne a Triple Frontier-t akkor az a Narcos lenne, ugyanis nem csak a Dél-Amerikai helyszínben és a drog témában hasonlítanak, hanem megvalósítás terén is. Az akciók nem azok a hagyományos katonás zúzások, kivétel talán az utolsó autós üldözés, hanem inkább ...

Tovább Szólj hozzá

Kritikák

2019. már 15.

Underworld: Ébredés - kritika

írta: Filmnéző Lehel
Underworld: Ébredés - kritika

Szerethetően felejthető

Egy vasárnap esti chillezésként indítottam el ezt a filmet, mivel az Underworld filmekben egy igen komoly művelet csalódni, ugyanis nem árulnak zsákbamacskát. Vámpírok lövik a vérfarkasokat gépfegyverekkel és közben a latexbe tuszakolt Kate Beckinsale bejár pár helyszínt meg van valami sztori is. Ezt vártam az Ébredés alcímű filmtől, amit most láttam először, de erre csak menetközben jöttem rá. A sztori elején megtudjuk, hogy a vámpírok és a vérfarkasok titka kitudódott és az emberek a kihalás szélére taszították a két fajt, elhintve, hogy ez a rész egy most más lesz, mint az eddigiek, de megnyugtatok mindenkit, az új setting ellenére a film felénél újra a vámpírok gépfegyverrel darálják a vérfarkasokat szitunál lyukadunk ki.

...
Tovább Szólj hozzá

Horrorfun

2019. már 06.

Overlord - kritika

írta: Filmnéző Lehel
Overlord - kritika

Hentelős hűbérúr

Az Ign jóvoltából volt szerencsém moziban látni ezt a filmet és gondoltam, ha már azon kevés hazai kritikusok egyike vagyok, akik a nagyvásznon láthatták megírom róla ezt a kritikát. A film sztorija egy csapat katonáról szól, akik a normandiai partraszállás előestéjén egy fontos küldetéssel érkeznek meg Franciaországba, és ha a nehézkes földet érés és a német helyőrség nem nehezítené meg a dolgukat eléggé még az aktuális őrült tudós is fura kísérleteket végez a közeli támaszponton.

Leginkább úgy lehetne jellemezni ezt a filmet, hogy egy letűnt kor gyermeke ugyanis a stúdiófilmek között már szinte kihalt műfaj az ilyen komolyan vett szörny film. Éppen ezért volt nagyon kellemes élmény a film, már ha ezt annak lehet ...

Tovább Szólj hozzá

Horrorfun

süti beállítások módosítása